În condițiile în care Dan Petrescu e tot mai aproape de despărțirea de CFR Cluj, având o ofertă tentantă din China, oficialii din Gruia iau în calcul mai multe variante pentru înlocuirea „Bursucului”.

Numele vehiculate sunt cele ale lui Edi Iordănescu, liber de contract, și Marius Șumudică, în prezent antrenor în Turcia, la Kayserispor, anunță sport.ro. Iuliu Mureșan a declarat că Dan Petrescu va fi lăsat să plece doar dacă va fi achitată clauza de reziliere.

„Dan Petrescu avea contract pe doi ani cu noi de la început. Discuțiile nu anulează prevederile contractului inițial, ci e doar un act adițional. Petrescu poate să plece de la noi, dacă se plătește o clauză de reziliere. Dan nu a semnat încă acel act adițional, dar are oricum înca un an de contract.

Poate să plece în vară doar dacă se plătește acea clauza. Mi-ar părea foarte rău ca el să plece, pentru că e un antrenor foarte, foarte bun, care la noi a făcut minuni cu un lot cu o lipsă de omogenitate clară, să reușim să ducem trena campionatului.

E o suma importantă (n.r. – clauza), dar nu exagerată. Un club din China o poate plăti fără probleme. Cât ai un antrenor e ca la un jucător care are o clauză de reziliere și nu mai depinde de tine prea mult sau deloc. Antrenorii care au valoare au și oferte”, a declarat Iuliu Mureșan la Telekom Sport.