Șumudică l-a desființat pe Nistor: “Ce faci cu telefonul în mână?”

Marius Șumudică l-a făcut praf pe Nistor, pentru gestul din partida cu Poli Iași. Antrenorul lui Al Shabab crede că și Bratu a avut partea lui de vină în scandal.

Florin Bratu e istorie la Dinamo, iar Marius Șumudică crede că atât tehnicianul, cât și Dan Nistor au greșit.

Jucătorul a fost schimbat la pauză în partida cu Poli Iași de Bratu. N-a stat pe bancă, ci s-a dus în spatele porții, unde s-a uitat pe telefon . Nistor a fost aspru criticat de Bratu după meci, declarațiile sale producând ruptura definitivă între cei doi.

Ca antrenor trebuie să ai tact și echilibru. Eu și acum regret că l-am certat în public pe Marius Constantin.Nu poți să-i faci așa ceva unui fotbalist. E căpitanul echipei, un jucător important. După un asemenea moment, nu mai există cale de întoarcere, nu mai poți lucra cu el. Bratu trebuia să fie mai echilibrat, dar era multă presiune pe el. Venea după trei înfrângeri.

nistor

Dar și Nistor a greșit. Ce faci cu telefonul în mână? Echipa ta joacă, tu ești căpitan și stai pe telefon în spatele porții? Mai trebuia să își pună numărul 5 pe el, ca la Marșul Poștașilor. E jenant!“, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.