Șumudică aruncă BOMBA înaintea meciului cu Galatasaray! „Pot pleca astăzi de la Gaziantep!”

marius-șumudică-gaziantep

Marius Șumudică este extrem de apreciat în Turcia pentru munca pe care a făcut-o la Gaziantep, iar ofertele nu au întârziat nici ele să apară.

„Șumi” a declarat că a primit recent o ofertă care i-ar asigura un venit de câteva ori mai mare decât cel pe care îl încasează la Gaziantep, însă spune că nu vrea încă să plece la altă echipă, deoarece i-a promis președintelui clubului că va rămâne până când îi va expira contractul.

„Pot pleca chiar astăzi, dacă vreau. Totuşi, vreau să continui până la finalul sezonului! Avem o familie aici, nu îi voi lăsa pe jucători. Într-adevăr, oferta pe care am primit-o este de câteva ori mai mare decât ceea ce am aici. Am însă respect pentru oraş, club şi fotbaliştii mei.

Dacă îmi doresc să plec, o pot face fără a plăti nimic. Este o clauză specială în contractul meu, pe care o pot folosi. Am vorbit cu preşedintele clubului şi i-am promis că voi sta 2 ani aici, aştept să îmi expire înţelegerea actuală”, a declarat Marius Şumudică, citat de Hurriyet.

Gaziantep se pregătește de debutul în noul sezon. Încă din prima etapă, echipa pregătită de Șumudică se va duela cu Galatasaray, cea mai titrată echipă din Superliga.

Citește și • „Pierdem un profesionist excelent!” Antrenorul lui Lyon confirmă despărțirea de Tătărușanu