Şumudică, antrenorul nepotrivit pentru Rizespor: ,,Îi umilea pe jucători”

Sursa Foto: Profimedia Images (BELGA PHOTO YORICK JANSENS)

Marius Şumudică este un antrenor liber de contract, după ce s-a despărţit de turcii de la Rizespor, pe care i-a pregătit pentru o scurtă vreme.

Tehncianul a pregătit-o în prima parte a sezonului pe Gaziantep, cu care avea contract încă din vara lui 2019. După mai multe neînţelegeri cu conducerea clubului antrenorul a plecat de la echipă, apoi a revenit în Turcia şi a pregătit-o pe Rizespor, dar cu care nu a mai avut rezultatele pe care le-a obţinut la Gaziantep.

sumudica salut

Dup ce a stat pe banca echipei doar opt meciuri, preşedintele lui Rizespor a dezvăluit că Marius Şumudică nu a fost omul potrivit pentru echipa din Turcia.

,,L-am adus pe Șumudică pentru că era un antrenor de succes. Dar, Șumudică avea un altfel de comportament.

Hasan Kartal

Era mereu critic la adresa jucătorilor, țipa la ei, îi umilea…Era greșit ce făcea, nu ar fi trebuit să se poarte așa.

Mai ales că nu vorbea limba turcă, nici nu înțelegeam ce se întâmplă, nu ne explica. Acum avem un antrenor turc, înțelegem tot. E dificil când ai un antrenor străin.”, a declarat Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, pentru presa din Turcia.

După ce s-a despărţit de Rizespor, Marius Şumudică a anunţat că nu va mai antrena nicio echipă până la vară. Acesta s-a oferit să ajute Rapidul cu sfaturi în ceea ce priveşte promovarea în Liga 1.

sumudica turcia profimedia 0471657665 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi Marius Șumudică și-a pus „amprenta”! „Nimeni nu voia ca eu să plec de acolo, oamenii plângeau!”