Marius Șumudică a rămas liber de contract după despărțirea de echipa saudită Al-Shabab. Antrenorul a dezvăluit că are o ofertă de la o echipă din Liga 1 și că i-ar fi plăcut să antreneze la Rapid, dacă nu era Daniel Pancu tehnicianul giuleștenilor.

Șumudică (48 de ani) a antrenat mai multe echipe din România (Astra, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Concordia Chiajna), dar performanțele le-a reușit cu Astra – a câștigat campionatul și Supercupa României în 2016.

Antrenorul a subliniat că nu vrea să meargă la FCSB, deși ar fi dorit de către Gigi Becali.

Am ajuns și eu la un anumit nivel, vreau mai mult. Îmi doresc să mă lupt pentru trofee, pentru campionat, Cupă. Am ofertă din Liga 1 în momentul de faţă. Nu ascund că am discutat cu Dani Coman și Ioan Niculae. Vom mai discuta probabil săptămâna viitoare. Dar cel mai plauzibil e să merg în Turcia, de unde sunt oferte tentante. Probabil voi merge la Istanbul să discut. Pentru linişte şi relaţii, Astra e cea mai OK pentru mine din Liga 1. Dar aş vrea şi la Craiova, pentru felul meu de a fi, pentru suporteri, pentru atmosferă.

O dau în premieră. Dacă Pancu nu era antrenorul Rapidului și primeam ofertă de la Rapid, eu mergeam acolo. Rapidul din momentul ăsta nu înseamnă nimic. Nu știu ce se întâmplă. Am văzut ce se întâmplă cu Daniel Niculae. Rapid e doar ce se întâmplă în tribună. Eu mă urcam în tren, mâncam salam de vară și mă duceam la Roșiori. Rapidiștii care mă contestă nu au prins vremurile astea, eu mă rugam să fie tramvaiul plin ca să mă urc pe scară să flutur steagul. E Rapid sau FC R? Nu știu! Voiam să fie un singur Rapid. Eu respect doar ce se întâmplă în tribune. Dar, mai departe, nu știu, o să mă documentez„, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> Șumudică a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB: „I-am explicat asta!”