Marius Șumudică a dezvăluit care a fost momentul cheie din viața sa care l-a apropiat de Rapid.

„De la cinci ani am început, de când mergeam pe Republicii și am început să bat tobele și am zis: <<Asta este echipa vieții mele>>.

M-a luat și miliția după un meci cu Victoria, m-am dus casă plin de tuș, m-a rupt și tata cu bătaia. Mi-a zis: Ce ai făcut, ai furat ceva? Rapid m-a făcut să trăiesc.

Practic, mergeam în tribună pentru ei, nici nu visam… aproape îmi dau lacrimile, nici nu visam că voi călca vreodată pe iarba Giuleștiului îmbrăcat în vișiniu! Nu visam așa ceva. Au fost momente în care… când am ieșit campion, nu îmi mai trebuia nimic!”, a spus Marius Șumudică, potrivit ProSport.

„Șumi” speră ca echipa pregătită acum de Daniel Pancu să obțină promovarea în acest an și promite că se va întoarce în Giulești pentru a-i antrena pe „alb-vișinii”.

„Pe mine, practic, numai când vorbesc de Rapid… îmi dau lacrimile… Încă nu mi-am încheiat misiunea pe acest pământ. Îmi doresc din tot sufletul să iau campionatul și ca antrenor cu Rapid.

Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să intre în Divizia A. Și peste câțiva ani când mă voi întoarce, că nu sunt nici omul care să lucreze pe cineva sau să îl dau pe Pancu la o parte, sau pe X, sau pe Y, să existe posibilitatea unei colaborări. Atunci pot să mor fericit”, a adăugat Șumudică, în timp ce în ochii săi începuseră să sclipească lacrimi.

Citește și ♦ Daniel Pancu, dispus să meargă pe banca unei mari rivale: „Aș antrena-o!”