Suma uriașă încasată de Simona Halep în ultimul an! Anunţul făcut de Forbes

halep

Deși anul acesta nu s-au desfășurat prea multe turnee de tenis din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a reușit să strângă o sumă importantă de bani în ultimul an.

Românca se află pe locul patru în topul celor mai bine plătite sportive în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020. Prima poziție a clasamentului este ocupată de Naomi Osaka.

Potrivit Forbes, nu mai puțin de 10,9 milioane de dolari au intrat în conturile Simonei Halep. 6.9 milioane de dolari reprezintă valoarea premiilor, iar celelalte 4 milioane au venit din contractele de sponsorizare.

Simona Halep are contracte de sponsorizare cu Nike, Wilson, Hublot şi Avon.

Prima poziție în clasamentul celor mai bine plătite sportive este ocupat de Naomi Osaka, cu 37,4 milioane de dolari (3,4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare). Pe locul doi se află Serena Williams, care a câștigat 36 de milioane de dolari (premii – 4 milioane, contracte de sponsorizare – 32 de milioane). Podiumul fiind completat de Ashleigh Barty, cu 13.1 milioane de dolari (premii – 10,1 milioane de dolari, contracte – 3 milioane).

Citește și • Revine Reghecampf la FCSB?! „Nu venea tot staff-ul său fără să vină şi el!”