Suma fabuloasă pe care o scoate Becali din buzunar după ce a pierdut procesele cu trei jucători

Gigi Becali trebuie să scoată o sumă enormă din buzunar după ce a pierdut procesele intentate de trei jucători. 

Omul cu banii de la FCSB a piedut în faţa lui Bălgrădean, Adi Popa şi Alexandru Stan, care şi-au cerut drepturile salariale aferente lunilor în care fotbalul a fost suspendat.

După ce a pierdut procesele cu ei, Gigi Becali ar putea fi obligat să le dea acestora toţi banii pe care îi mai au de recuperat după ce au fost băgaţi în somaj tehnic de finanţatorul de la FCSB.

adi popa

Cei trei fotbalişti au fost nemulţumiţi de modul în care s-a purtat Becali cu ei şi de faptul că le-au fost suspendate contractele de muncă în primăvară, după ce fotbalul a stat pe loc din cauza pandemiei de Covid-19.

Comisiile din cadrul FRF le-au dat câştig de cauză celor trei fotbalişti privind recuperarea banilor de la FCSB. Echipa patronată de Gigi Becali poate contesta decizia federaţiei la TAS, iar o decizie finală ar putea veni de acolo. Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar putea spune dacă cei trei fotbalişti îşi mai pot recupera banii sau nu de la FCSB.

becali balgradean scaled

Dacă TAS le va da dreptate, cei trei au de primit o sumă fabuloasă de la Gigi Becali, peste 70.000 de euro, potrivit ProSport.

Cea mai mare sumă o are Adi Popa de primit, 30.000 de euro, Bălgrădean are de primit 22.000 de euro, iar Alexandru Stan 20.000 de euro.

alexandru stan

Dintre cei trei jucători doar Alexandru Stan mai este la FCSB. Adi Popa a ajuns la Voluntari, iar Bălgrădean a semnat din iarnă cu CFR Cluj, având drept de joc abia în vară.

Citeşte şi Borja Valle continuă “războiul” cu șefii lui Dinamo: “Atacul rămâne un simplu act de valoare”