Astra Giurgiu a pierdut finala Cupei României, după 1-2 în 120 de minute cu FC Viitorul. Giurgiuvenii au ratat și participarea în preliminariile Europa League, iar antrenorul Costel Enache a recunoscut că este un moment greu de gestionat.

Astra a deschis scorul în minutul 41, prin Denis Alibec. Virgil Ghiță a egalat în minutul 76. Patru minute mai târziu, giurgiuvenii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Romario Pires. În minutul 105, Eric de Oliveira a adus victoria pentru constănțeni.

E greu! Trebuie să fim demni și să acceptăm ce s-a întâmplat în seara asta. Am avut un adversar puternic, știam ce ne așteaptă. Am luptat cu resursele noastre, am văzut la băieți determinare, dorință. E o seară tristă pentru fiecare dintre noi, nu știm de câte ori ne întâlnim în viață cu asemenea oportunități. Sperăm să folosim această seară ca o lecție, pentru că suferința e foarte greu de gestionat. Cu siguranță ne va rămâne în memorie această seară.

Vom trage o linie probabil, cu toți din club, despre noi, despre jucători. O să analizăm. S-a încheiat un sezon, trebuie să luăm cele mai bune decizii„, a spus Costel Enache la DigiSport.