Suedezii pun presiune mare înaintea partidei de la București!

Nordicii se tem de incidente serioase nu doar în timpul meciului și au cerut securitate suplimentară înaintea și după partida de pe Arena Națională.

”Ne-am pregătit în mod deosebit pentru acest meci. Este special și am fost în contact cu UEFA pentru a face câteva cerințe. Dorim securitate suplimentară în jurul hotelului și la stadion, dar și în jurul băncii noastre de rezerve. Există informații că au fost probleme în România și nu putem ignora ce se întâmplă acolo. Am fost clari că ne dorim un ajutor real! Sperăm să-l obținem și că vor fi multe forțe de ordine în jurul nostru!

România a jucat în trecut fără spectatori, din cauza rasismului din tribune, dar și a altor lucruri. UEFA a pedepsit România pentru că fanii au aruncat cu pietre, au aprins artificii și au creat probleme. Vrem să lucrăm preventiv pentru că nimeni să nu intre în hotel sau în autocar. Provocarea este să-i facem pe români să înțeleagă ce vrem. Am fost foarte clari cu ce ne dorim! Am discutat cu ei și am fost categorici că ne dorim mai mulți agenți de pază și polițiști în momentele de tranzit, la hotel și la stadion”, a spus Janne Gustavsson, șeful departamentului de securitate al naționalei Suediei, pentru Fotbollskanalen.