Gigi Becali a vorbit despre victoria imensă obţinută de CFR Cluj în Europa League. Patronul FCSB nu s-a lăsat impresionat de următorul adversar din campionat al echipei sale. 

Becali susţine că nici măcar nu a urmărit la televizor duelul dintre CFR şi Lazio.

“Nu m-am uitat la meci, am zis că nu era ceva care să mă intereseze. Am văzut la minutul 30 cred că am dat la ei, era 1-0 pentru Lazio, după aia am mai dat şi era 1-1, după aia am auzit că s-a terminat 2-1. Nu mă interesează CFR. Mă interesează când joacă în campionat, când sunt în luptă cu ei. Aseară nu mi-a convenit nu că au câştigat, ci că au câştigat 600.000” – a declarat Becali la Pro X.

Partronul FCSB a recunoscut însă că se teme de forţa echipei lui Dan Petrescu.

Normal să fim favoriţi, jucăm acasă, dar să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Nu mi-a fost frică de Viitorul, nu mi-a fost frică de Craiova. Dar de CFR mi-e teamă, pentru că sunt puternici. Dacă revine Man nu îmi mai este teamă de ei. Nu poate juca, adică poate să joace puţin. Cu CFR trebuie să folosim cel mai tare lot. Este cea mai puternică la ora asta, inspiră forţă, şi singurii care îi putem detrona suntem noi. Pot să fie 25.000 de spectatori la meci”, a adăugat Becali.

FCSB – CFR Cluj se va juca duminică, de la ora 20:30. Va fi primul meci jucat de roş-albaştri pe Arena Naţională în actualul sezon.