RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Stoican, pe făraş! Ultimatum din partea conducerii

Înfrângerea din derby-ul cu Rapid, a treia suferită de Petrolul în actualul sezon, a umplut paharul pentru conducerea şi suporterii găzarilor.

Flavius Stoican şi-a pierdut aproape total capitalul de încredere cu care a început sezonul. Potrivit observatorulph.ro, antrenorul ar fi primit un ultimatum din partea conducerii: victorii pe linie în următoarele trei partide sau demiterea!

5 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri este bilanţul „lupilor” după 11 meciuri disputate în actuala stagiune, unul departe de graficul unei echipe care îşi propune promovarea.

Dacă situaţia din clasament nu este una încă dramatică, jocul echipei este cel care l-a făcut pe Stoican să îşi piardă susţinerea. Petrolul a înscris 11 goluri în 11 etape, iar în partidele cu adversari importanţi numărul ocaziilor de a marca a putut fi numărat pe degetele unei singure mâini.

Pe cel mai important forum al suporterilor petrolişti, fanii au deschis deja o discuţie cu privire la demiterea lui Flavius Stoican. 79% dintre cei care au votat sunt de părere că antrenorul trebuie înlocuit!

Următorul meci al Petrolului se va disputa sâmbătă, de la 11:30, atunci când galben-albaştrii vor întâlni Concordia Chiajna, la Ploieşti.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare