Stoican, pe făraș la Poli Iași! “Discut cu două nume grele din fotbalul românesc”

Flavius-Stoican-dinamo

UPDATE 15:20 Consiliul Director al Politehnicii Iași a decis să-i acorde un vot de încredere lui Flavius Stoican.

Întrunit astazi, Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi a decis să acorde un vot de încredere antrenorului principal Flavius Stoican şi staff-ului tehnic. De asemenea, după meciul din etapa viitoare, în deplasare, cu Dunărea Călaraşi, antrenorul Flavius Stoican va prezenta un raport amănunţit, pe baza căruia se vor lua măsurile care se impun.

Preşedinte CD ACSM Politehnica Iaşi, Leonid Antohi


Antrenorul Flavius Stoican riscă să fie demis de la Politehnica Iași, după trei înfrângeri consecutive. Directorul general al moldovenilor, Horia Sabo, a declarat că a abordat doi antrenori importanți din fotbalul românesc.

Duminică, Poli Iași a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-2, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

După înjumătățirea punctelor, ieșenii sunt aproape de zona retrogradării, iar câteva rezultate proaste îi pot duce acolo.

Când voi reveni în club, primul lucru pe care-l voi face va fi o analiză la sânge. Dacă Poli continuă să joace la fel de modest, evident că va trebui să schimb ceva. La lotul de jucători nu mai pot să umblu. Discut cu două nume grele din fotbalul românesc.

Conform contractului de asociere, am putere deplină. Nici când am semnat noul acord cu Stoican, vara trecută, nu mi-a trebuit aprobarea Comitetului Director“, a spus Horia Sabo pentru GSP.

horia sabo

În prezent, Horia Sabo e în conflict cu Comitetul Director, care a decis să-l suspende din calitatea de asociat, și așteaptă o decizie din partea Tribunalului.

În etapa a doua din play-out, Poli Iași va juca în deplasare cu Dunărea Călărași.

play out clasament