“Știe ce să facă” Prestația lui Vlad Chiricheș a fost apreciată

Vlad Chiricheș a fost titular pentru Napoli în Serie A, după o pauză de aproape un an! Napoletanii au remizat în deplasare cu Sassuolo, scor 1-1.

După trei meciuri în care a fost rezervă, antrenorul Carlo Ancelotti a decis să îl titularizeze pe Chiricheș, iar căpitanul naționalei României a fost înlocuit la pauză.

Kalidou Koulibaly, fundașul cu care Vlad Chiricheș a făcut pereche în centrul apărării, a lăudat prestația fotbalistului român.

Ştiam că avem fundaşi de valoare, Chiricheş ştie ce să facă, e suficient de matur pentru a păstra poarta neatinsă”, a spus Koulibaly.

Imagini pentru vlad chiriches

Presa italiană a comentat, de asemenea, prestația lui Vlad Chiricheș.

„Puţine greşeli. A fost prins pe picior greşit doar la un contraatac”, punctează Gazzetta dello Sport

O repriză pentru a-şi încălzi motoarele. Boga l-a depăşit într-o fază, dar în rest a rezistat bine şi a fost destul de reactiv”, precizează tuttonapoli.net.

45 de minute acceptabile în vederea meciului cu Salzburg (n.a. – din Europa League) şi pentru cineva care nu a jucat decât al doilea meci stagional. Test încurajator”, scrie Corriere dello Sport.

Următorul meci al celor de la Napoli va fi în deplasare, la Salzburg, joi, 14 martie, de la ora 19:55, meci contând pentru returul optimilor din Europa League. În tur, napoletanii s-au impus cu 3-0.

Spynews.ro