După ce a scris istorie, Ștefan Radu o ia de la capăt! Ce mai vrea să facă simbolul lui Lazio

Ștefan Radu

Ştefan Radu a devenit la sfârşitul săptămânii trecute jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în tricoul lui Lazio (402). 

Fundașul român în vârstă de 34 de ani a primit un tron cu 402, numărul de apariţii pe care acesta le-a bifat pentru club, dar și un tricou cu același număr și caâteva fotografii cu momentele speciale trăite în tricoul lazial.

StefanRadu1

În februarie, Ştefan Radu a împlinit 13 ani de când a debutat pentru gruparea din Roma. Românul transferat de la Dinamo a ajuns între timp la 402 meciuri, devenind jucătorul cu cele mai multe partide din istoria clubului.

 

După aceste momente, Ștefan Radu este pregătit de noi provocări. A cerut clubului din Roma o prelungire de contract. Actuala înțelegere dintre cele două părți expiră la sfârșitul actualului sezon.

StefanRadu2

“Fundaşul are 34 de ani şi speră să poată continua aventura biancoceleste încă o perioadă”, notează tuttomercatoweb.com, citat de La Repubblica.

stefan radu

 

Ştefan Radu a câştigat cu Lazio Cupa Italiei de trei ori (2009, 2013 şi 2019) şi Supercupa Italiei tot de trei ori (2009, 2017 şi 2019).

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Lazio, tribut emoţionant pentru Ştefan Radu. “Nu îmi văd viaţa departe de Lazio!”