RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ștefan Bărboianu, impresionat de condițiile de la Petrolul! “Rar mi-a fost dat să văd atât de multă corectitudine”

Ștefan Bărboianu (32 de ani) a venit vara trecută la Petrolul, hotărât să contribuie la promovarea echipei în Liga 1. Fundașul este impresionat de condițiile de la Ploiești și de stabilitatea financiară a clubului.

După 23 de etape, ‘lupii galbeni’ ocupă locul 5 în clasamentul Ligii a 2-a, la doar un punct de echipa de pe poziția a doua.

clasament liga 2 5

Ștefan Bărboianu are o experiență de peste 200 de meciuri în Liga 1. După venirea lui Costel Enache la Petrolul, fundașul dreapta a devenit un jucător de bază.

Am venit la Petrolul pentru proiect, pentru că știam că se vrea performanță. Se vrea promovarea și lucrurile sunt foarte serioase. De când am ajuns aici, dau cuvântul meu că nu a fost o oră de întârziere a salariilor. În decembrie au fost ceva discuții cu domnul Marius Stan, că a vrut dânsul să ne amâne plata cu trei zile, dar nu altceva. Atât a fost. Nu s-a pus problema că nu ne dă banii. Vă dau cuvântul meu, dacă 15 era vinerea, noi aveam banii în cont. Mie, în România, rar mi-a fost dat să văd atât de multă corectitudine.

După ce domnul Enache mi-a spus că mă dorește în lot și că din punctul dumnealui de vedere nu s-a pus problema ca eu să părăsesc echipa, mi-am revenit. Ce mi-a spus el, așa s-a întâmplat. Mi-am revenit după perioada de incertitudine. Pentru mine e una dintre cele mai mari realizări ca jucător, că sunt unul dintre căpitanii echipei“, a spus Ștefan Bărboianu pentru ProSport.

stefan barboianu petrolul

CITEȘTE ȘI -> FRF invită fanii echipei naționale să susțină lupta împotriva noului coronavirus

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare