Steaua și Dinamo vor juca fără spectatori! Reacție dură: “Chiar așa de rău vă deranjăm, domnilor?”

Dinamo și Steaua au fost pedepsite aspru după incidentele de la Focșani, din Cupa României.

Ambele echipe vor juca două meciuri pe teren propriu fără spectatori, iar dinamoviștii au făcut scandal după ce decizia luată de Federația Română de Handbal.

“Singurele locuri SIGURE au fost ocupate de oficialii FRH, dar pentru că nu au fost în stare să asigure condiții decente spectatorilor prezenți la Cupa României, îi pun pe cei de la Dinamo sa platească: DOUĂ ETAPE FĂRĂ SPECTATORI! Chiar așa de rău vă deranjăm domnilor de la FRH?”, a fost reacția lui Dinamo.

Singurele locuri SIGURE au fost ocupate de oficialii FRH, dar pentru ca nu au fost in stare sa asigure conditii decente…

Publicată de Dinamo Bucuresti Handbal Club pe Miercuri, 20 martie 2019

❗️❗️❗️ANUNȚ IMPORTANT ❗️❗️❗️🔥Partida Steaua București vs CSM Făgăraș se va disputa fără spectatori!Comisia Centrală…

Publicată de Steaua București Handbal pe Miercuri, 20 martie 2019

Comunicatul FRH:

“In legatura cu rapoartele suplimentare ale observatorilor Pavel Vasile, Serbu Ion, cat si a arbitriilor Iliescu Radu si Manea Doru, delegati la jocul din Cupa Romaniei Fan Curier (M) dintre echipele CSA Steaua Bucuresti si CS Dinamo Bucuresti, vazand si punctul de vedere al domnului Marian Stefan, vicepresedinte al clubului CS Dinamo Bucuresti, comisia decide:

  • Sanctionarea clubului CS Dinamo Bucuresti cu disputarea a 2 jocuri oficiale, pe teren propriu, fara spectatori conform art, 69.4 coroborat cu 69.3 lit. B, incepand cu data de 20.03.2019 pentru comportament neregulamentar al spectatoriilor proprii.
  • Sanctionarea clubului CSA Steaua Bucuresti cu cu disputarea a 2 jocuri oficiale, pe teren propriu, fara spectatori conform art, 69.4 coroborat cu 69.3 lit. B, incepand cu data de 20.03.2019 pentru comportament neregulamentar al spectatoriilor proprii.
  • Sanctionarea domnului MARIAN STEFAN (CS Dinamo Bucuresti) cu AVERTISMENT conform art. 42.1 raportat la 55.2, lit A pentru comportare nesportiva”.

Partida a fost amânată cu o oră și jumătate din cauza incidentelor, iar Steaua s-a calificat în finala Cupei: a învins-o pe Dinamo cu 26-25.