CSA Steaua și Academia Rapid se întâlnesc pe Arena Națională, într-un derby de liga a patra care se anunță spectaculos mai ales în tribune, în condițiile în care sunt așteptați în jur de 40.000 de oameni. Recordul de spectatori pentru liga a patra este deținut de Glasgow Rangers. În august 2012, la partida cu East Stirling, au asistat 49.118 spectatori. Cele mai importante momente ale derby-ului dintre CSA Steaua și Academia Rapid sunt în timp real pe realitateasportiva.net.

Steaua – Rapid. Echipa lui Schumacher e pe primul loc

În clasament, Academia Rapid ocupă primul loc (56 puncte), CSA Steaua fiind pe poziția a doua (54 puncte). Ambele echipe se gândesc însă deja la play-off-ul care va urma. Primele patru formații se califică în play-off, iar partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la barajul pentru liga a 3-a cu formația care se impune în al patrulea eșalon din Giurgiu.

Duckadam e convins: „Vor fi și foarte muți fani FCSB”

Helmuth Duckadam e convins că Steaua lui Lăcătuș va fi susținută și de suporterii celor de la FCSB la derby-ul cu Academia Rapid, din liga a patra.

“A fost un sentiment de orgoliu pentru cei de la CSA, să nu se lase mai prejos de cei de la Rapid care au anunțat că vor avea 23.000 de suporteri. Sunt convins că foarte mulți dintre spectatorii de pe Arena Națională sunt susținători ai echipei FCSB și merg la acest joc tocmai pentru a demonstra că sunt peste cei de la Rapid.

Mulți dintre spectatori merg să îi susțină pe Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan, pe Bumbescu sau pe cei care activează în momentul acesta la CSA și nu mi se pare nimic nefiresc”, a spus fostul mare portar, la Sport Total FM.

Steaua – Rapid. Giuleștenii, fără vedeta Pancu

Giuleștenii nu se vor baza în derby-ul cu roș-albaștrii pe Daniel Pancu. „Nu, nu voi juca. Nu m-am antrenat deloc cu echipa. Riscul este prea mare. Riscul unei recidive este prea mare și aș putea pierde cel mai important meci, cel din play-off”, a spus atacantul, pentru Digi Sport.

Steaua – Rapid. Arbitru de Liga 1

Pe Arena Națională a fost delegat un arbitru de Liga 1, Marcel Bîrsan urmând să conducă derby-ul de sâmbătă seara, din liga a patra. El va fi ajutat de asistenții Andrei Constantinescu și Vlad Bârleanu.

Bîrsan conduce meciuri din Liga 1 de aproape 6 ani, iar recent a arbitrat duelul dintre Astra și Viitorul (0-2), din ultima etapă a play-off-ului.

Steaua – Rapid. Prețurile tichetelor:

Peluze: 15 lei
Tribuna 2: 20 lei
Tribuna 1, inel 2 şi 3: 25 lei
Tribuna VIP: 30 lei