Steaua a reluat pregătirile! Lăcătuș: “Nu avem nicio scuză dacă nu reuşim să promovăm”

Lotul echipei CSA Steaua București s-a reunit astăzi pentru a pregăti returul Ligii a 4-a. Noutățile sunt doi jucători brazilieni. Marius Lăcătuş a anunțat că are planuri mari în Ghencea, inclusiv participarea în cupele europene.

Lucas Caetano da Silva Verissimo şi Matheus Madeiros de Souza sunt cei doi brazilieni care s-au alăturat lotului.

Între 22 şi 1 februarie, CSA Steaua rămâne în Bucureşti, apoi roş-albaştrii vor pleca într-un cantonament.

csa steaua antrenament

Nu avem nicio scuză dacă nu reuşim să promovăm în Liga a 3-a în acest an. Chiar dacă brandul Steaua semnifică foarte mult pentru fotbalişti sau pentru suporterii noştri, nu este uşor să aduci jucători de Liga a 2-a sau de Liga 1, când tu joci în Liga a 4-a. Dacă vom promova, atunci vom atrage nu numai jucători pentru echipa mare, cât şi pentru Centrul de Copii şi Juniori.

Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga a 2-a cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga a 2-a, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea. Este un proiect de suflet. Gândurile noastre se duc destul de departe, să avem chiar şi prezenţe în cupele europene“, a spus Marius Lăcătuș.

După 15 etape din Liga a 4-a, CSA Steaua ocupă primul loc, fără înfrângere și cu un avans de cinci puncte față de următoarea clasată.