RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Statutul de legendă a clubului nu l-a ajutat! Frank Lampard, demis de la Chelsea

Frank Lampard a fost demis de la Chelsea! Clubul londonez a postat anunţul oficial la o zi după victoria din Cupa Angliei, 3-1 cu Luton Town. 

Parcursul din Premier League, unde a obţinut numai două victorii în ultimele opt etape, l-a dus pe Lampard la momentul demiterii de la clubul la care a scris istorie ca jucător. Chelsea a coborât pe locul al nouălea în Premier League, poziţie de neacceptat pentru patronul Roman Abramovic.

„A fost o decizie foarte dificilă pentru club, nu în ultimul rând fiindcă am o relaţie personală excelentă cu Frank şi cel mai mare respect pentru el. Este un om de o mare integritate şi cea mai ridicată etică a muncii. Totuşi, în circumstanţele actuale credem că este cel mai bine să schimbăm antrenorul” – a fost mesajul lui Abramovic în anunţul oficial al clubului londonez.

Lampard a fost numit manager al lui Chelsea în vara lui 2019 şi a adunat 84 de meciuri la cârma ‘albaştrilor’. Media de 1,75 puncte obţinute pe meci este una scăzută pentru un club de talia celui de pe Stamford Bridge.

44 de victorii, 15 remize și 25 de eșecuri este bilanțul lui Frank Lampard pe banca lui Chelsea.

Jurnaliştii din Europa vehiculează deja un nume drept cel mai posibil succesor al lui Lampard la Chelsea. Este vorba despre germanul Thomas Tuchel, ultima oară la PSG. 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare