Starul României e sincer înainte de Euro: “Mi-au dat lacrimile!”

România promite să fie surpriza plăcută de la Euro, deși grupa tricolorilor, cu Anglia, Franța și Croația, este una foarte grea.

Ionuț Radu este poate cel mai important om al naționalei lui Rădoi. Căpitanul României și-a adus aminte de perioada în care a ajuns la Inter și de surpriza incredibilă de care a avut parte.

“Nu mă aşteptam nicidecum că voi ajunge la Inter, ştii că lucrurile cele mai bune se întâmplă atunci când nici nu te aştepţi. M-am dus să dau nişte probe, m-a ajutat fostul antrenor Dorin Arcanu. La Inter m-a remarcat Francesco Civetta, nu ştiu ce a văzut, mi-a văzut talentul, cred. Am stat în probe la Inter, dar mă simţeam în urmă cu pregătirea, nu eram ce credeam eu că eram.

Eram supărat şi am zis că n-am nicio treabă cu ce se întâmplă acolo. Antrenorul a venit la mine şi mi-a zis: ‘Tu rămâi aici, vei fi portarul lui Inter!’. Când am aflat că rămân, mi-au dat lacrimile. Am fugit la tata şi l-am luat în braţe. Dintr-o plecare în Italia, am ajuns să dau probe şi să semnez cu Inter. A fost ceva incredibil”, a spus Ionuţ Radu, pentru ProSport.

Pe 18 iunie, România va întâlni Croația, în primul meci de la Euro.

Spynews.ro