Dinamo București a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii 1. Trupa din ”Ștefan cel Mare” a învins pe FC Voluntari cu scorul de 2-1.

Florin Bratu, tehnicianul ”câinilor roșii”, a declarat la finalul jocului, că echipa sa a arătat caracter, dar nu a făcut o primă repriză foarte bună, lucru absolut normal tinând cont că vine după perioada de pregătire. Bratu a sublinat faptul că în perioada următoare Dinamo va avea altă față, mai proaspătă și cu ambiție mare de a câștiga meciuri.

”Dinamo are caracter, revine în joc, presează, ştie să sufere, dar ştie şi să marcheze şi să închidă jocul. Nu am făcut o primă repriză foarte bună, dar mă aşteptam ca echipa să nu aibă prospeţima necesară după perioada de pregătire. În săptămânile viitoare veţi vedea un alt Dinamo, un Dinamo mai dinamic, mai proaspăt şi un Dinamo care are orgoliul şi ambiţia de a câştiga meciuri.

Ce m-a mulţumit este că la pauză au înţeles că trebuie să facem mult mai mult şi că dacă nu punem în practică ceea ce trebuie nu înscriem. Când joci, ataci şi nu trădezi fotbalul sunt momente când eşti şi ajutat”, a spus Bratu la Digi Sport.

Rezultatul înregistrat, la final, pe tabela de marcaj l-a nemulțumit pe Daniel Oprița, antrenorul celor de la FC Voluntari. Tehnicianul ilfovenilor a considerat că ar fi fost mai echitabil un rezultat de egalitate:

“Echipa a prestat un fotbal bun, am fost foarte aproape de un rezultat pozitiv. Cred că am fi meritat să luăm cel puţin un punct, dacă nu primeam gol repede. A fost o neatenţie. Dacă nu luam acel gol la acea fază puteam să îi surprindem pe contraatac.

A venit egalarea prea repede. În prima repriză a fost un joc echilibrat. Felicit băieţii pentru atitudine şi le-am spus să ridice capul, au fost şi multe lucruri bune în acest meci. Jocul acesta trebuie să ne dea încredere pentru viitor”, a declarat Opriţa.