Stanciu s-a remarcat la Milano. “Am fost echipa mai bună. Toată lumea ne subestimează”

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Slaviei Praga în remiza din deplasare cu Inter Milano, scor 1-1, în grupele Ligii Campionilor. Echipa cehă a surprins și a dominat formația italiană în multe momente.

Olayinka a deschis scorul pentru Slavia în minutul 63, însă Barella a egalat în minutul 90+2.

Nicolae Stanciu a avut două ocazii de a înscrie din lovitură liberă și a controlat mijlocul terenului, fiind jucătorul care a alergat cel mai mult pe teren: 12,44 kilometri, potrivit datelor UEFA.

Ne-am creat câteva ocazii de a marca. Din păcate, am fost egalați pe final. Dar eu sunt fericit și mă bucur că am jucat cu Inter. Am avut același stil al nostru, indiferent de adversar. Am alergat mult, am încercat să facem pressing pe toată perioada partidei. Cred că i-am pus în dificultate și, după părerea mea, am fost echipa mai bună și meritam să plecăm cu cele trei puncte. Din păcate, ăsta e fotbalul, e bun și un egal.

Toată lumea ne subestimează, dar noi încercăm să vorbim mai mult pe teren și să facem ce ne cere antrenorul. Indiferent de adversar vom face același joc, că va fi Borussia Dortmund sau Barcelona, și vom vedea ce se va întâmpla“, a spus Stanciu pentru DigiSport.

Slavia Praga este într-o grupă ‘de foc’ în Liga Campionilor, alături de FC Barcelona, Borussia Dortmund și Inter.

Spynews.ro