Stanciu: “De asta am ales numărul 10!” Ce le răspunde contestatarilor

Titularizat de Cosmin Contra la Stockholm, Nicolae Stanciu n-a făcut o partidă strălucită în fața Suediei (1-2).

La final, mijlocașul aflat la Al Ahli le-a răspuns celor care îl contestă, dar a explicat și cum a ajuns să ia tricoul cu numărul 10.

“Nu m-a deranjat că s-a spus că nu mai trebuie să fiu chemat la națională după transferul în Arabia. Și domnul Șumudică, și domnul Isăilă au vorbit despre nivelul de acolo. Toate echipele de acolo au străini în lot. La echipa mea sunt doi atacanți cum nu am mai avut. Sunt doi atacanți foarte buni”, a declarat Nicolae Stanciu pentru PRO TV.

“Am ales numărul 10 pentru că au lipsit și Maxim și Grozav. Am respect pentru ei, sunt mai în vârstă”, a continuat Stanciu.

Mijlocașul a fost încântat de numărul mare de suporteri din Suedia: “Sperăm toți să ne luăm revanșa. Important este să luăm toate punctele la Cluj-Napoca (n.n. cu Feroe), iar apoi, până în iunie, o să vedem ce este de îmbunătățit. Nu mă așteptam să fie atât de mulți suporteri. Ne-au încurajat, este un lucru pozitiv și am luptat pentru fiecare minge. Sper să fie alături de noi în această campanie”.

Privim spre următorul meci, marți, la Cluj-Napoca, pe stadionul CFR, contra Insulelor Feroe👉 bit.ly/2UTfW8q#LuptamImpreuna în drumul spre #EURO2020! 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 23 martie 2019

Rezultatele din grupa F:

Toate cele trei jocuri din grupa noastră s-au încheiat cu același scor. Următoarele jocuri sunt marți: bit.ly/2TVrDzc

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 23 martie 2019

Spynews.ro