Nicolae Stanciu e pregătit să joace iar pentru naționala României, însă mijlocașul nu poate uita prea ușor meciurile împotriva Barcelonei, din Liga Campionilor.

Internaționalul român a fost impresionat de calitățile incredibile pe care le are Leo Messi, care a marcat în victoria din Cehia, 2-1. Pe Camp Nou, Slavia a scos însă un rezultat mare: 0-0.

„A fost ceva extraordinar şi mă bucur că am parte de astfel de meciuri, să joci în cea mai importantă competiţie din lume şi mai ales în grupa în care suntem noi, cu aceste echipe, e ceva extraordinar.

Am încercat să-l opresc pentru că era o situaţie destul de periculoasă, este extraordinar pentru mine şi pentru echipă pentru că am avut evoluţii foarte bune atât ca echipă, cât şi individual. Nu eram fan Barcelona sau fan Messi, îl vedeam la televizor şi mă gândeam că nu poate să fie atât de bun sau că adversarii au un respect mare faţă de el şi nu-l atacă decisiv.

Am mai jucat şi contra lui Neymar sau a jucătorilor mari, dar unul aşa bun ca el nu am mai văzut. Din punctul meu de vedere e cel mai bun jucător, chiar nu am mai văzut jucător să nu poţi să îi iei mingea”, a spus Stanciu.