Selecționerul României, Cosmin Contra, alături de secunzii lui, Adrian Mihalcea şi Jerry Gane, au plecat în Antalya pentru a urmări echipele românești care se pregătesc în cantonamentul din iarnă.

Unul dintre oamenii din staff-ul lui Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, a explicat faptul că toate echipele românești vor fi urmărite în Turcia. El a adus în discuție accidentările de la Echipa Națională și a spus că acesta este motivul pentru care lista de scouting s-a mărit.

”Avem norocul anul acesta că sunt foarte multe echipe în Antalya şi ne ducem să urmărim cât mai multe echipe, cât mai mulţi jucători. Sunt foarte multe meciuri amicale. E un lucru important, de-aia ne ducem, să vedem cât mai multe meciuri. Dacă avem posibilitatea, vom merge şi la antrenamente. Urmărim pe toată lumea, nu excludem niciun jucător în această perioadă. E o perioadă în care sunt convins că sunt jucători care pot să ne sară în ochi. Şi avem nevoie, de ce nu? Am avut oarecum probleme şi cu accidentările anul acesta, deci lista noastră de scouting s-a mărit.” a declarat Adrian Mihalcea pentru TelekomSport.

Potrivit Gazetei, preparatorul fizic al naționalei, Javi Reyes, va merge în cantonamentul celor de la FCSB din Spania. În afară de roș-albaștrii, toate celălalte echipe din Liga 1 merg în Turcia pentru cantonamentul din iarnă.

Vezi și VIDEO | Cosmin Contra: „Este un an important pentru fotbalul românesc”. Ce surprize pregătește selecționerul