RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Stadionul Arcul de Triumf, din nou loc de proteste împotriva ministrului Novak! ”Arcul e casa rugbyului”

Ziua de duminică i-a adunat din nou pe fanii rubgyului în fața stadionului Arcul de Triumf cu privire la situația tensionată a arenei. Protestul s-a adresat în special ministrului Novak.

Ministerul Tineretului și Sportului este acuzat că nu gestionează corect situația arenei și că vrea să aducă echipe de fotbal pe acesta. În momentul de față, stadionul Arcul de Triumf este administrat de către minister, nu de Federația Română de Rugby, iar asta creat nemulțumiri în rândul suporterilor ”Stejarilor”.

Oamenii au venit la protest cu bannere, cu diferite mesaje: „Arcul e casa rugbyului” / „Stroe și Novak au defrișat Stejarii” / „Atenție! Rugby imobiliar”.

„Încă o zi de proteste în fața Stadionului Național de Rugby Arcul de Triumf. Deși ministrul Eduard Novak ne blochează pe pagina pe care își descrie activitatea ministerială, nu vom înceta să protestam și vom gasi noi forme de protest în lunile care urmează, până când Arcul va fi recunoscut ca fiind Casa Rugbyului”, scriu fanii „Stejarilor”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Club 16 – Fan Club Rugby România.

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, încearcă să-i liniștească pe oameni, declarând că arena de aproape 40 milioane euro va fi condusă așa cum este corect.

Din păcate suntem acuzaţi şi puşi la zid de fanii rugbyului care au fost induşi în eroare. Ei nu cunosc realitatea şi situaţia juridică a stadionului şi consideră că MTS va naţionaliza şi va defrişa rugby-ul românesc. Vă asigur că acest stadion va fi super bine administrat de Ministerul Tineretului şi Sportului”, a concluzionat șeful MTS.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Rugbyștii și-au testat limitele: au înotat în apa aproape înghețată a lacului Valiug!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare