Spaniolii de la Dinamo pun piciorul în prag: ”Vom lua măsuri! Nu-mi place ce văd!”

Spaniolii de la Dinamo pun piciorul în prag după încă un meci în care este dictată lovitură de la 11 metri împotriva lor.

Craiova a câștigat la limită derby-ul de pe Arena Națională, scor 1-0. Alexandru Cicâldău a marcat golul victoriei, din penalty, în minutul 28.

Oltenii au primit lovitură de la 11 metri de la ”centralul” Feșnic după un duel în careu între Marius Constantin și Ante Puljic.

Dinamoviștii au contestat vehement arbitrajul, iar prin vocea lui Rufo Collado, directorul sportiv al clubului, anunță că vor lua măsuri în următoarea perioadă.

“Se pare că deranjăm, se pare că sunt 3 echipe care trebuie să se lupte la titlu. Cer să se facă dreptate, atât. Nu vreau să ni se dea nimic în plus, să ni se acorde ceva, dar măcar să ne respecte. Arbitrajul este în cădere, pentru că nu e normal ce se întâmplă.

Dacă vrem ca Liga I să ajungă în top, să crească, trebuie să îmbunătăţim toate aspectele. Eu nu spun că arbitrii au toată vina pentru ce se întâmplă, dar să analizăm etapă cu etapă ce s-a întâmplat împotriva lui Dinamo.

Începând de acum, vom lua măsuri, vom trece la fapte. Arbitrul de azi e şi el om, poate greşi, dar… Ceea ce văd în acest campionat nu-mi place. Vin dintr-un campionat mult mai profesionist şi trebuie să spun ce nu-mi place.” a declarat Rufo Collado după derby-ul cu Craiova.

collado dinamo

Rezumatul derby-ului Dinamo – Craiova:

Citește și Contra trage un semnal de alarmă: ”Dinamo nu este dorită în play-off!”