Soția lui Ilie Năstase, noi detalii despre relația cu fostul lider ATP: “Trebuie să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul!”

Fostul mare tenismen român a avut în urmă cu puțin timp un conflict cu soția sa, Ioana Năstase, iar aceasta a anunțat în cele din urmă Poliția, deoarece a mărturisit că a fost agresată fizic!

În urma evenimentului care a avut loc la începutul acestui an, Ioana Năstase a anunțat autoritățile în vederea unui conflict verbal cu soțul său, care a degenerat în cele din urmă. Potrivit acesteia, „Nasty” a recurs la agresiune fizică, lucru care a făcut-o pe actuala soție a fostului sportiv să se gândească serios la divorț.

La aproape două luni de la celebrul eveniment, Ioana Năstase a vorbit din nou despre relația cu fostul lider ATP și a dezvăluit că deocamdată locuiesc tot separat, deoarece își dorește să evite pe viitor asemenea reacții din partea soțului său. Bruneta a mărturisit că în continuare ar fi dispusă să mai dea o șansă căsniciei acestora, dar totul depinde de Ilie Năstase și de cum se va comporta acesta pe viitor.

nastase cu nevasta

“Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară.

Citește și Reacţia lui Ilie Năstase, după ce Simona Halep a părăsit Australian Open: ,,Totul s-a jucat acolo”

I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el.

Recunosc, m-a surprins plăcut. Mi-a dat întâlnire ca pe vremuri şi a venit cu un buchet superb din florile mele preferate. Nu ştiu cum a făcut, dar de data asta a avut şi trandafiri albi şi crini albi şi flori de liliac, tot albe. Nu ştiu cum a reuşit să găsească pe vremea asta liliac alb, dar Ilie a ştiut mereu să fie surprinzător.

I-am spus că a reuşit să mă surprindă plăcut şi cred că a înţeles că de asemenea gesturi am nevoie. Simt că face eforturi ca să ne fie bine, dar vreau să văd că nu e ceva de moment!”, a spus Ioana Năstase, potrivit playsport.

Citește și Cum reacţionează Ilie Năstase, după comentariul acid al soţului Serenei la adresa lui Ion Ţiriac: ,,Cred că sexist e el”