Laurențiu Marinescu, 34 de ani, este sosia marelui actor Puiu Călinescu! 

Președintele Petrolului a explicat în cadrul unei emisiuni că fotbalistul formației din Ploiești este un jucător care are ceva ieșit din comun- acesta se aseamănă fizic cu Puiu Călinescu, unul dintre foștii mari actori români.

„Marinescu ar câştiga orice duel unu la unu cu mine. «Marin» e un jucător extraordinar, cum rar mai găsim. ”Nea’ Puiu” şi colegii lui de acum ştiu de porecla asta. Seamănă fizic cu celebrul actor, însă când intră pe teren e un catalizator a tot ceea ce înseamnă jucătorii tineri.

FOTO: liga2.prosport.ro

Şi noi încercăm să-l sprijinim, şi tot respectul meu pentru el, de multe ori a luat jocul în mâinile proprii şi a reuşit. Dar, trebuie să-l protejăm, pentru că are şi el o vârstă. Oricum, se găseşte foarte rar un jucător cu aşa calităţi.” a declarat Cristian Vlad, președintele Petrolului, pentru ProSport.

Colegii îmi spuneau ”nea’ Puiu” atunci când eram la Urziceni şi porecla s-a păstrat.” declara în urmă cu câţiva ani mijlocașul.

160.000 de euro este cota de piață a fotbalistului de la Petrolul, potrivit transfermarkt.com. El a marcat 7 goluri pentru formația din Ploiești.