Sorin Cârţu, după ce Craiova a făcut 0-0 cu FCSB: ,,Şi dacă băteam 1-0 eram supăraţi”

Partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova, din etapa a 29-a a Ligii 1, jucată la Giurgiu, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Universitatea Craiova a ratat un penalty prin Cicâldău, în minutul 62, iar FCSB a avut primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 85, prin Florin Tănase.

fcsb craiova11

Sorin Cârţu, oficial al Craiovei, a reacţionat la finalul jocului cu FCSB şi este de părere că elevii lui Ouzounidis meritau victoria la Giurgiu. O victorie cu 1-0 ar fi fost prea puţin pentru olteni la ceea ce aua arătat în teren, mai este opinia lui Cârţu.

,,A fost un meci bun făcut de echipa noastră. Şi dacă băteam cu 1-0 eram supăraţi, după cum a jucat echipa. Astăzi seară ar fi trebuit să ne luăm revanşa pentru tot ce ni s-a întâmplat. Penalty-uri au ratat şi fotbalişti mai mari decât Cicâldău. Mi-a plăcut cum joacă echipa.

sorin cartu

E unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am făcut. Arătăm destul de bine. Îmi dă speranţe pentru play-off. Suntem pe un drum superb. L-aş remarca pe Ivan, l-am văzut cu foarte multe acţiuni pozitive, cu demarcări, cu situaţii de finalizare… Eu sunt foarte optimist acum. FCSB, cum i-am făzut în seara asta, în niciun caz nu era o echipă care să ne dea o sperietură.”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digisport.

În urma rezultatului meciului de aseară, FCSB rămâne în continuare lider în Liga 1, cu 64 de puncte acumulate în urma celor 29 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află în continuare pe locul 3 în Liga 1, cu 57 de puncte adunate în cele 29 de partide jucate în campionat.

craiova fcsb2

Citeşte şi FOTO | FCSB și Craiova s-au încurcat reciproc! “Roș-albaștrii”, pas greșit înainte de play-off