Sorin Cârțu acuză jocuri de culise în Liga 1: “Păi și patronul a recunoscut că nu a jucat cinstit”

Sorin Cârțu

FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea Craiova sunt echipele care se luptă pentru titlul de campioană al Ligii 1.

Sorin Cârțu, președintele vicecampioanei en-titre, e convins că meciurile nu se vor juca doar pe teren

A priori, așa, pot să fac, dar nu mai comentez. În orice caz, dacă vrei, eu scriu pe o hârtie cine va fi campioană. Da, scriu pe hârtie și o desfacem la sfârșit.

E greu să fie Craiova. Din păcate, e foarte greu pentru noi. Trebuie să câștigăm toate meciurile și atunci se poate întâmpla. Dar vom avea meciuri foarte grele cu anumite echipe care… Nu mai comentez, lăsați-mă, că eu și anul trecut am dat scenariul… Le-am zis și la prieteni și la cei din club, știam tot ce se întâmplă, pentru că nu era ceva care să…. Hai că nu mai vorbesc.

craiova viitorul

Păi, eu, când am zis, așa a fost. Ați văzut cu Viitorul? Păi și patronul a recunoscut că nu a jucat cinstit, că uite ce a făcut la partida aia. E clar. Iar eu le spusesem dinainte de a se juca. Așa și acum știu. Nu am cum să mă înșel pentru că eu le-am spus că drumurile astea pe care ei le construiesc eu le-am bătătorit de mult, le-am asfaltat”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

cartu

Cu o etapă înaintea sezonului regular, Craiova ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 57 de puncte.

Citește și EXCLUSIV | Aurel Țicleanu a prefațat derby-ul Craiova – CFR Cluj: “Cu toate acestea mă aștept la un meci de calitate”