Sorana Cîrstea s-a retras de la Roma Open! Care a fost motivul

Sorana Cârstea a anunțat oficial că nu va putea participa la turneul WTA de la Roma.

Jucătoarea de 31 ani a informat că indisponibilitatea ei la competiția din Italia este cauzată de accidentarea suferită la turneul de la Madrid. În primul set din meciul contra americancei Jessica Pegula, românca a căzut după ce a călcat strâmb și a avut nevoie de intervenţia medicului.

Sorana Cirstea Australian Open scaled

În cele din urmă, Cîrstea a fost învinsă de Pegula cu scorul de 7-6 (5), 6-3 și a fost eliminată încă din primul tur de turneul finanțat de Ion Țiriac. Accidentarea suferită se părea că nu este serioasă, dar, în cele din urmă, românca a anunțat pe contul oficial al unei platforme de socializare că, din cauza acesteia, nu va lua parte la întrecerea de la Roma.

Nu pot juca la Roma din cauza unei accidentări pe care am suferit-o la Madrid. Sunt tristă că am părăsit Madrid Open atât de repede, dar aşa este în viaţă. Vă mulţumesc tuturor, mereu va fi turneul meu favorit!, a postat Sorana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Cea mai bună performanță a Soranei Cârstea la turneul de la Roma a fost în 2012, atunci când a ajuns până în optimile de finală, iar ultima participare a fost în 2018. Competiția din Italia este programat în perioada 10-16 mai.

CITEȘTE ȘI –>> Sorana Cîrstea, eliminată de la Madrid Open. Românca a avut nevoie de îngrijiri medicale