RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sorana Cîrstea i-a exasperat pe australieni! „Perseverezi în prostie!”

Sorana Cîrstea continuă să se plângă de faptul că este nevoită să respecte regimul strict de carantină impus de Australia înaintea turneului de la Melbourne. Sarcasmul jucătoarei de pe locul 72 WTA i-a exasperat pe fanii de la antipozi.

La ultima postare pe Twitter a jucătoarei din România, fanii au reacţionat. Sătui de ifosele Soranei, australienii au replicat cu răspunsuri dure. Cîrstea este acuzată că dă dovadă de superficialitate şi nu respectă eforturile şi sacrificiile ţării de la Antipozi în combaterea Covid-19.

Australia a fost una dintre ţările care au ţinut cel mai bine sub control pandemia de coronavirus, însă şi cu măsuri dintre cele mai stricte.

Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi m-am îmbrăcat elegant pentru această ocazie„ – a fost ultima postare a Soranei care i-a iritat pe australieni.

Pusă la zid de fanii din Australia

Replicile australienilor nu au întârziat să apară, iar reacţiile fanilor au fost dintre cele mai dure.

  • „Faptul că ai pronunțat cuvântul ‘detenție’ este o lipsă crasă de respect pentru munca pe care Australia a depus-o în lupta cu Covid-19. Ar trebui să fii recunoscătoare că ai șansa să joci în țara noastră și să să câștigi atâția bani, în timp ce mulți australieni se află în dificultate”
  •  „Australia – 25 de milioane de locuitori, 29.000 de cazuri de coronavirus și 909 decese; România – 19 milioane de locuitori, 700.000 de infectați și 17.776 decese. Ok, continuă să perseverezi în prostie!”
  • „Detenţie! S-a dus atâta respect pentru răsfăţaţii de jucători de tenis. Pe bună dreptate. Noi am pierdut slujbe, vieţi şi mai mult din cauza acestui virus. Trezeşze-te, puştoaică răsfăţată!”

100.000 de dolari australieni (în jur de 76.000 USD) este premiul pe care îl va încasa la Australian Open o jucătoare prezentă în prima rundă pe tabloul principal.

Runda a 4-a (2017) este cea mai bună performanţă reuşită de Sorana Cîrstea la Australian Open.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare