Sorana Cîrstea, băgată în ședință! E posibil să asistăm la o surpriză

România începe astăzi duelul cu Elveția pentru calificarea în Grupa Mondială I a Fed Cup. Simona Halep și Irina Begu au fost preferate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu, însă după declarațiile acide ale Soranei Cîrstea am putea asista la o răsturnare de situație.

Decizia căpitanului nejucător nu a fost deloc pe placul Soranei Cîrstea, care a reacționat imediat după tragerea la sorți de vineri.

„Mă așteptam să joc. Era prima idee, însă căpitanul decide. Eu mereu am venit la Fed Cup și nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Sunt aici, dacă echipa are nevoie să joc, joc. Dacă echipa are nevoie să bat din palme, bat din palme”, a declarat dezamăgită Sorana Cîrstea.

Citește și: Nu se aștepta la așa ceva! Reacție dură a Soranei Cîrstea înaintea întâlnirii cu Elveția din Fed Cup

La scurt timp după aceste declarații, Florin Segărceanu a avut o discuţie privată cu Sorana Cîrstea, anunță Digi Sport. Căpitanul nejucător i-a explicat care sunt motivele pentru care a ales-o pe Irina Begu în locul său, însă, în urma discuţiei, sunt şanse să asistăm la o răsturnare de situaţie, iar Sorana să fie trecută pe listă la meciurile de duminică.

Citește și: Încep emoțiile. Cine va deschide întâlnirea de Fed Cup dintre România și Elveția și cine nu va juca deloc

Spynews.ro