ȘOC la Paris! Doi REFUGIAȚI s-au ascuns în autocarul fanilor lui Liverpool

PSG s-a impus contra lui Liverpool cu scorul de 2-1 în Liga Campionilor, iar șansele de calificare ale cormoranilor depind de ultimul meci din etapa a 6-a cu Napoli. Fanii formației lui Jurgen Kloop s-au deplasat cu autocarul la Paris, iar la întoarcere au făcut o descoperire șocantă.

Doi refugiaţi se ascundeau în autocarul lor, unul la motor, iar altul la roată. Scopul acestora era de a căuta azil în Anglia. Cei doi au fost primiți în autocar, iar suporterii le-au oferit mâncare și băutură.

Vezi și VIDEO | Rapid a făcut spectacol pe un teren HORROR. Victorie cu 9-1 la Cernavodă!

”Nu îmi pot închipui prin ce au trecut acești oameni, iar riscul pe care și l-au asumat ca să ajungă în această țară….” este mesajul postat de un suporter în mediul virtual.

”Acesta este felul în care noi facem lucrurile, fanii lui Liverpool și oamenii din Merseyside nu se tem de alte persoane din locuri diferite”,este declarația oferită de un alt fan ziarelor din Liverpool.

Elevii lui Jurgen Kloop se află pe poziția secundă în Premier League cu 33 de puncte obținute în 13 partide. Duminică se dispută derby-ul Liverpool – Everton. “Cormoranii” sunt neînvinși de 17 meciuri.

Citește și Dinamo putea să dea LOVITURA SUPREMĂ! Ce jucător al ”câinilor” a fost dorit de Manchester City