RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Șoc în lumea fotbalului! Ronaldinho a fost arestat în Paraguay

Fotbalistul brazilian Ronaldinho (39 de ani) a fost reținut de către autorităţile din Paraguay, după ce a intrat în ţară folosind un paşaport fals. Poliţia a percheziţionat hotelul în care era cazat Ronaldinho, la Asuncion.

Ronaldinho a mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi autobiografice și pentru a participa la o campanie caritabilă pentru copii, alături de fratele său Roberto de Assis.

Cei doi au fost eliberați, dar sunt obligaţi să nu părăsească hotelul până când vor ajunge la sediul parchetului din Asuncion, în cursul zilei de azi.

Ronaldinho

Autorităţile pot decide arestarea preventivă a lui Ronaldinho, a precizat ministrul paraguayan de Interne, Euclides Acevedo, citat de ESPN. Fostul câştigător al Balonului de Aur (în 2005) şi fratele lui se declară nevinovaţi.

Ronaldinho susține că pașaportul fals i-a fost remis de către un om de afaceri brazilian. Acesta se află acum în detenţie.

ronaldinho arestat

Poliția susține că pașapoartele false au fost întocmite acum câteva luni. Sunt cercetate și autorităţile care le-au permis celor doi brazilieni să intre în Paraguay.

Ronaldinho a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari, pentru un proiect imobiliar dezvoltat într-o arie protejată. ‘Dințosul’ nu a plătit deocamdată amenda.

CITEȘTE ȘI -> FOTO | Caroline Wozniacki, într-o ipostază inedită! Imaginile care au făcut senzație pe rețelele sociale

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare