ȘOC în Liga I! Dinamo schimbă DIN NOU antrenorul! Cine vine să-i scoată pe câini din groapă

Mutare șoc la la Dinamo! La nici trei săptămâni de la instalare, Claudiu Niculescu își pierde postul! Rednic se întoarce în Ștefan cel Mare, după ce a fost demis de la Al Faisaly. 

Mircea Redinic s-a înțeles cu șefii lui Dinamo pentru un contract valabil pe doi ani, anunță Gazeta Sporturilor. Conform sursei citate, Rednic vrea să-l păstreze pe Claudiu Niculescu în staff. Rămâne însă de văzut dacă Niculescu va accepta, în condițiile în care a fost n umit antrenor principal de numai trei săptămâni, în locul lui Florin Bratu.

În urmă cu câteva zile, Rednic făcea o analiză dură a situației la Dinamo, accentuând meritele ultimului mandat al său în Ștefan cel Mare.

S-au făcut greşeli. Şi se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion.

Tot ce a câştigat Negoiţă cu mine a cheltuit în anii ăştia doi, care au urmat. Câţi antrenori a schimbat şi ce salarii a dat. Cu mine erau salariile până în 5-6.000 de euro. Şi se simţea şi el patron. Era aplaudat, venea cu copiii la meci. Acum, săracul, vede meciurile la televizor, în birou la el, în hotel“, a spus Rednic.