ȘOC ÎN LIGA 1: “Atacul asupra lui Ianis a fost planificat de Neagoe!”

Gheorghe Hagi a declarat că atacul lui Viera asupra lui Ianis Hagi a fost premeditat și pus la cale în vestiarul lui Sepsi, la pauză. 

Ousmane Viera a avut un atac criminal la Ianis Hagi, cu talpa pe genunchi, în chiar debutul reprizei secunde. Mijlocașul Viitorului a avut mare noroc. A lăsat piciorul moale, iar asta i-a salvat probabil cariera. Arbitrul Marcel Bârsan n-a dat nici măcar fault.

Incredibil, după meci, agresorul a vorbit cu cinism despre acel moment: “Așa tare l-am lovit, că după un minut era înapoi în teren”.

Eugen Neagoe, cel care se plânsese tot timpul că Sepsi e dezavantajată de arbitraj, a declarat, încurcat, că nu a văzut bine faza… Probabil n-a văzut nici urmele adânci de crampoane cu care s-a ales Hagi pe partea laterală a zonei genunchiului…

După declarațiile date de Neagoe și de Viera și după ce a văzut reluări cu intrarea criminală asupra fiului său, Gheorghe Hagi crede că totul a fost premeditat. 

“Ianis este OK, are o plagă destul de mare, se antrenează, dar s-a văzut intenția jucătorului de a rupe piciorul unui fotbalist tânăr. Șansa lui Ianis: a fost destul de abil să reacționeze, a lăsat piciorul foarte moale. Dacă nu făcea asta, era grav. Căutăm să jucăm fotbal și atât! Să iasă toți sănătoși de pe teren, pentru că sunt sportivi. Chiar dacă există contact, pentru că este un sport bărbătesc, nu trebuie să ai niciodată intenția să faci rău celuilalt. Mai mult, ce a declarat antrenorul lui Sepsi, un prieten, un oltean pe care îl știam corect, m-a făcut să cred că totul a fost planificat de la antrenorIanis trebuia eliminat din joc!

Până atunci, Ianis fusese cel mai bun de pe teren, echipa jucase bine, controlasem prima repriză. Câștigul pentru Sepsi a fost enorm de mare, după ce Ianis a dispărut din joc, au început să joace și ei fotbal.

Viera mai și spune la televizor că nu a fost intenție, prostește o țară întreagă. Dacă te încurajează și antrenorul, înseamnă că a fost gândit de la vestiare. Iar asta este și mai grav, că a fost premeditat. Am văzut și eu faza apoi la televizor. Nu ai cum să te uiți de trei ori, cine face asta înseamnă că-i place violența. Eu nu am putut să mă uit a treia oară”, a spus Gheorghe Hagi.