RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Campion al României, implicat într-un megascandal! Cercetat pentru trafic de droguri de risc

Pierre Yves Ragot, acum la CSM Făgăraș, a ajuns în centrul atenției după ce procurorii DIICOT efectuează niște percheziții la domiciliul acestuia. 

Potrivit unor surse, Serviciul Teritorial Brașov face cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc (cannabis-cultura indoor).

„În cauză există suspiciunea că în perioada februarie – iunie 2020, suspectul a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării. La data de 04.02.2020, suspectul a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2500 lei.

De asemenea, la data de 12.05.2020 suspectul a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1257 lei. În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic” se arată în comunicatul DIICOT.

Pierre Yves Ragot evoluează din toamna anului trecut la CSM Făgăraș după ce în România a mai jucat pentru Minaur Baia Mare și Dinamo. Cu echipa din Ștefan cel Mare, francezul de 34 de ani a câștigat titlul și Supercupa României. Ragot este căsătorit cu o româncă și are un băiețel în vârstă de doi ani.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali a luat decizia în privința lui Gnohere! Ce se întâmplă cu fotbalistul rebel

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare