Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, victorioase la Istanbul! Pe cine vor întâlni în optimi

Sursa foto: Profimedia Images

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au ajuns în optimile turneului de la Istanbul, după ce astăzi au obţinut victorii categorice în meciurile disputate.

Dacă Sorana Cîrstea a trecut în primul meci de la turneu de Kateryna Kozlova, scor 6-4, 7-6, Ana Bogdan a eliminat-o pe Nao Hibino, scor 6-3, 6-3.

Numărul 67 WTA, Cîrstea, a avut nevoie de două ore pentru a se califica în optimile de finală ale turneului dotat cu premii în valoare de 235.238 de dolari.

De cealaltă parte, Ana Bogdan, numărul 102 WTA, a trecut de tenismena din Japonia la capătul unui meci care a durat o oră şi 14 minute.

În faza optimilor de finală, Sorana Cîrstea se va duela cu Anastasia Potapova, tenismenă din Rusia ce ocupă locul 76 în ierahia mondială.

Pentru a ajunge în faza sferturilor de finală de la Istanbul, Ana bogdan va juca împotriva învingătoarei duelului dintre Cagla Buyukakcay (Turcia, 177 WTA) și Barbora Krejcikova (Cehia, 42 WTA).

Pentru că au ajuns până în această fază a turneului, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au fost răsplătite cu câte 3.675 de dolari și 30 de puncte WTA.

Sorana Cirstea suparata

Citeşte şi Sorana Cîrstea a fermecat America după primul meci de la Miami! Cum a reușit