Alexandru Stan este furios pe conducerea FCSB-ului, care nu i-a permis să se recupereze complet după o accidentare suferită la genunchi. Gigi Becali a trecut peste recomandarea medicilor, accidentarea a recidivat, iar fundașul nu va mai juca până în 2020.

Potrivit GSP, pe 1 august, la returul cu Alașkert, din turul 2 preliminar al Europa League, Gigi Becali a dat ordin ca Stan să joace titular, deși medicii au transmis că fotbalistul nu e apt din punct de vedere fizic.

Fundașul a fost înlocuit la pauza meciului, din cauza unei accidentări.

Alexandru Stan (30 de ani) a suferit o recidivă la genunchiul la care fusese operat în luna martie și nu va mai putea să joace până în februarie 2020.

Gigi Becali a vrut să rezilieze contractul cu Alexandru Stan, dar jucătorul a refuzat. Mai are contract până în vara anului 2021.

Nu mai iau eu jucători cărora să le fac direct contract pe 3-4 ani. Gata, schimb strategia, păi, mai fac eu cum am făcut, de exemplu, cu Stan, de care nu mai pot să scap acum? O să-i iau pe un an și facem opțiune, pe care o putem accesa dacă el confirmă. Dacă nu, la revedere„, a spus Becali.

Alexandru Stan a venit la FCSB de la Astra Giurgiu în vara anului 2018, pentru 300.000 de euro. Fundașul a jucat 14 meciuri pentru ‘roș-albaștri’.