RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Acasă Echipa ta CFR Cluj UPDATE: Situație incredibilă la CFR: Nu pot să rupă contractul cu Baptista!...

UPDATE: Situație incredibilă la CFR: Nu pot să rupă contractul cu Baptista! Ce spun șefii clubului

UPDATE: Contactat de realitateasportiva.net, Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a negat informațiile conform cărora s-ar încerca rezilierea contractului lui Baptista.

“În acest moment, Baptista este accidentat, are o problemă la genunchi. Îl așteptăm să revină începând de săptămâna viitoare. Nu este adevărat că vrem să reziliem contractul. Este un jucător pe care ne bazăm”, a declarat Daniel Stanciu.

CFR Cluj vrea să scape de Baptista, dar nu poate. Brazilianul de 37 de ani nu se dă dus și nu vrea să renunțe la banii pe care îi lua până la finalul contractului: aproape 1 milion de euro.

Reactivarea superstarului brazilian s-a dovedit a fi o mare țeapă pentru CFR Cluj! Și din punct de vedere sportiv și financiar!

Potrivit gsp.ro, campioana a vrut să rezilieze contractul cu Baptista, dar șefii au avut parte de o surpriză maximă! Fotbalistul care a câștigat enorm de-a lungul carierei nu vrea să plece pentru că are de luat 900.000 de euro de la CFR, până la finalul contractului care expiră în iuni 2020!

Baptista are un salariu de 50.000 de euro net pe lună. 

Potrivit sursei citate, patronul Neluțu Varga a fost uimit să constate că brazilianul trage de contractul cu CFR. Acesta a fost avertizat, la început, să pună clauze favorabile clubului în contractul cu Baptista, dar nu a ascultat:

“A câștigat zeci de milioane de euro în carieră, doar n-o să stea el în România pentru banii noștri!” a fost replica proprietarului clubului, potrivit gsp.ro.