În etapa cu numărul 15 din Liga a 2-a, Ripensia Timișoara a remizat pe teren propriu cu FC Argeș Pitești, scor 1-1. Bănățenii au fost pregătiți de către Iulian Muntean, care nu are licenţa B de antrenor, astfel că figurează în acte ca maseur al echipei.

Formația de pe Bega se află pe loc retrogradabil. Echipa a fost antrenată de directorul sportiv Radu Suciu în ultimele 14 etape. La meciul cu piteștenii, Suciu a refuzat să mai stea pe banca tehnică.

Eu sunt trecut ca maseur al acestei echipe. A fost greu, pentru că e prima dată când am stat pe bancă în Liga a 2-a şi am răspuns de tot ce se întâmplă. Ţinând cont că săptămâna aceasta am ţinut legătura cu viitorul antrenor, a fost uşor. Pe FC Argeş i-am urmărit. Nu putea Alex (n.a. – Alexandru Pelici) să dicteze echipa şi schimbările, deoarece el nu cunoaşte jucătorii. A asistat la un singur antrenament, din tribună. Noi ştiam jucătorii mai bine. El însă i-a cunoscut pe cei de la FC Argeş mult mai bine decât noi”, a declarat Iulian Muntean, citat de ProSport.

Dorinel Oancea (43′) și Călin Toma (90′ – penalty) au înscris în partida de la Timișoara. Ripensia e pe locul 17 în clasament, iar FC Argeș ocupă poziția a șasea.

Alexandru Pelici, fostul antrenor al FC Hermannstadt, va încerca să salveze Ripensia Timișoara de la retrogradare. Pelici trebuia să preia echipa din luna ianuarie, dar situația dificilă a bănățenilor a grăbit mutarea.