RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Situație incredibilă! FCSB a ascuns două cazuri de coronavirus, din 8 septembrie! Reacția LPF

Situație fără precedent la FCSB, după izbucnirea focarului de coronavirus! Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a dezvăluit că FCSB a depistat două cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 încă din data de 8 septembrie, dar nu a făcut publică această informație.

Cele două cazuri pozitive la coronavirus, depistate pe 8 septembrie, au fost în rândul staff-ului tehnic al FCSB. 

Cu toate acestea, FCSB a jucat meciul cu FC Voluntari, în etapa a treia din Liga 1, pe 12 septembrie.

Ulterior, jucătorii și staff-ul de la FCSB au făcut o nouă testare, impusă de UEFA înaintea meciului din Europa League cu echipa sârbă Backa Topola. Au fost depistate 7 rezultate pozitive, inclusiv antrenorul principal Toni Petrea și jucătorul Andrei Miron.

#oficial #COVID #rezultateFCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener…

Publicată de FCSB pe Marţi, 15 septembrie 2020

Astăzi, de dimineață, am aflat de cazurile de COVID de la FCSB. Au făcut notificarea oficială. Există acces la acele teste. Testarea din data de 14 septembrie a fost efectuată la o clinica agreată de UEFA. Astăzi au venit rezultatele.

În cazul testărilor din 14 în 14 zile, în baza protocolului medical, testarea a fost făcută pe 8 septembrie. În acel moment, au fost depistați pozitiv doi membri ai staff-ului tehnic de la FCSB. Noi am fost informați pe 10 septembrie despre cele două cazuri pozitive.

DSP verifică dacă persoanele respective sunt izolate, apoi stabilește contacții celor testați pozitiv. Eu nu știu dacă LPF și FCSB au păstrat secretul sau nu. Am fost plecat în ultimele zile.

Nu știu să existe o obligație pentru FCSB să facă publice rezultatele testărilor. Dar nu există niciun motiv pentru a secretiza aceste informații, din punctul meu de vedere. Voi face verificări suplimentare mâine. Vreau să văd buletinele de analize din data de 8 septembrie.

Cei testați pozitiv nu aveau cum să participe la meciul cu Voluntari. În mod normal, aceștia au fost izolați. Nu știu dacă FCSB a anunțat ceva despre testarea din 8 septembrie. LPF să fie complice la ce? N-a ascuns nimeni față de DSP. Liga nu primește decât niște informații, au figurat acele două cazuri pozitive în evidențele noastre, s-a comunicat cu DSP. Nu era obligația noastră să oferim informația în presă„, a spus Justin Ștefan la DigiSport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare