Incertitudine în privința antrenorului la Astra Giurgiu! Lotul Astrei a plecat într-un cantonament la Curtea de Argeș alături de Bogdan Andone, deși Dan Alexa nu și-a reziliat contractul.

Bogdan Andone (44 de ani) va fi ajutat de către secunzii Vasile Maftei şi Octavian Chihaia.

Antrenorul Dan Alexa a acceptat suspendarea angajamentului său cu clubul nostru, pentru o perioadă de timp, în care se vor continua discuțiile cu acesta pentru rezilierea înțelegerii„, se arată într-un comunicat al Astrei Giurgiu.

Bogdan Andone a condus FCSB în 7 meciuri oficiale din acest sezon, înregistrând patru victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri. 

Astăzi, lotul Astrei a plecat într-un cantonament centralizat la Curtea de Argeș, unde echipa va sta până duminică, alături de noul antrenor al echipei noastre, Bogdan Andone, care urmează să semneze un angajament cu obiectiv imediat calificarea în play-off.

Andone – care a mai lucrat la Astra în sezonul în care echipa noastră a câștigat titlul va fi ajutat de Octavian Chihaia, Vasile Maftei, italianul Massimo Stalteri și Ionuț Boșneag„, au mai anunțat giurgiuvenii.