Situație explozivă la FCSB! Un jucător dă clubul în judecată, după ce a fost trimis în șomaj tehnic

Gigi Becali a luat o decizie controversată la FCSB, după ce a făcut o diferențiere între fotbaliști în privința măsurilor aplicate pe durata pandemiei de coronavirus. Șase jucători au fost trimiși în șomaj tehnic, iar celorlalți le-a fost înjumătățit salariul. Fundașul Alexandru Stan este nemulțumit și va da clubul în judecată.

Fotbaliștii aflați pe ‘lista neagră’ a lui Becali au fost trimiși în șomaj tehnic. Este vorba despre cei la care vrea să renunțe în vară: Cristi Bălgrădean (s-a înţeles cu CFR Cluj), Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa. Bogdan Planic a fost trecut în șomaj tehnic pentru că nu a vrut să semneze reducerea salariului.

Pe durata stării de urgență, Guvernul României asigură plata șomajului tehnic inclusiv pentru sportivi. Este vorba despre 75% din valoarea contractului, dar nu mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut.

Alexandru Stan (31 de ani) câștiga 10.000 de euro lunar și nu e dispus să renunțe la bani. Fundașul este hotărât să conteste în instanță decizia FCSB, potrivit GSP.

alexandru stan

Contractul lui Stan la FCSB e scadent pe 30 iunie 2021. A jucat doar 45 de minute în acest sezon, întrucât s-a accidentat.

200.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Stan, potrivit Transfermarkt.