RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Situaţie dramatică la Dinamo. Fusese transferat cu un televizor la mâna a doua!

Gabi Răduţă, fostul şef al centrului de copii şi juniori de la Dinamo, deplânge situaţia pe care o traversează clubul. Mulţi dintre jucătorii transferaţi în perioada junioratului sunt în situaţii complicate din cauza problemelor financiare.

Răduţă a dat exemplul lui Geani Creţu, jucător pe care Dinamo l-a cumpărat cu o sumă de bani dar şi cu….un televizor la mâna a doua de la hotelul lui Ionuţ Negoiţă! Răduţă susţine că jucătorul a fost dat afară din locuinţă după ce clubul nu i-a mai plătit chiria.

„Și cu televizorul ăla primit de la domnul Ionuț Negoiță am făcut un transfer în Liga 1. Geani Crețu a fost adus cu bani, dar și cu un televizor de la Rin… Era un televizor pentru el, era un băiat amărât de la Piatra Neamț… Și acum trece prin momente dificile…

Mulți jucători aduși din provincie suferă, au fost scoși din chirie, au venit părinții să plătească chiria cu pensia lor… Greu!

Mi-aș fi dorit să vorbesc cu cineva din club să-i ajut, dar nu știu cu cine… Mai sunt jucători în această situație, dar nu am acordul lor să le spun. Am vorbit cu părinții lui Geani, stau acum în chirie la Otopeni să fie aproape de cantonamentul de la Săftica

A fost greu să aduc jucători la Dinamo în competiție cu Hagi, cu Viitorul. El le oferea aproape tot, eu trebuia să am dialog bun i să-i conving”, a declarat Gabi Răduță pentru Pro Sport.

Şef al centrului de copii şi juniori de la Dinamo, Răduţă a fost demis vara trecută de fostul director general, Bogdan Bălănescu.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare