Situație complicată la Rapid! Pancu este antrenorul din acte al echipei! “Avem o restanță financiară față de el”

La începutul lunii martie, Daniel Pancu a fost demis din funcția de antrenor al Rapidului, după înfrângerea cu CSM Reșița, scor 0-1. Giuleștenii l-au adus pe Dan Alexa, care are ca obiectiv promovarea în Liga 1. Președintele clubului, Ovidiu Burcă, a dezvăluit că Pancu este antrenorul din acte al Rapidului, întrucât mai are de primit o sumă de bani.

Daniel Pancu a lăsat Rapidul pe locul 6 în Liga a 2-a, la două puncte de locul 2, care permite promovarea directă în Liga 1.

Am văzut declarațiile lui Daniel. Îi înțeleg frustrarea, înțeleg că este supărat. El și-a asumat aceste momente. Față de Daniel Pancu mai avem o restanță financiară legată de bonusul pentru promovarea în Liga a 2-a. Cred că mai avem de plătit jumătate din sumă. În rest, el este plătit aproape la zi, la fel ca restul sportivilor de la club.

Da, în acte încă este antrenorul principal al echipei. A venit această criză și discuțiile au fost întrerupte. Sper ca această perioadă să se termine cât mai repede și să găsim o soluție benefică pentru ambele părți“, a spus Ovidiu Burcă la DigiSport.

Ovidiu-Burca

Pancu (42 de ani) i-a preluat pe ‘alb-vișinii’ de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga a 2-a la pas.

CITEȘTE ȘI -> Veste uriașă pentru rapidiști! Când va fi inaugurat noul stadion din Giulești

Spynews.ro