Conducerea echipei Dacia Unirea Brăila, ultima clasată din Liga a 2-a, a anunțat că a fost semnat un nou contract cu antrenorul principal Florentin Petre. Înțelegerea este pe o perioadă de doi ani, potrivit realitateadebraila.net.

Potrivit unui comunicat al clubului, obiectivul principal al contractului este formarea unei echipe competitive, bazată pe talentele locale, care să continue tradiția de 100 de ani a fotbalului brăilean și a clubului Dacia Unirea Brăila, indiferent de Liga în care va evolua în sezonul viitor.

📝 Domn’ Profesor cu elevii! #FlorentinPetre #DaciaUnireaBraila #DUB

Publicată de Dacia Unirea Braila pe Sâmbătă, 9 februarie 2019

Mulțumim profesionistului Petre Florentin, mulțumim omului Petre Florentin, pentru tot ce a făcut și suntem convinși că va face pentru clubul nostru, un om care s-a integrat rapid în familia noastră și care și-a dovedit caracterul puternic, alegând să rămână lângă acest club și să-și continue munca într-un moment atât de dificil, cu greutățile binecunoscute.

În viața oricărei echipe, a oricărei persoane, apar perioade bune sau mai puțin bune, dar numai în momentele grele adevăratele caractere își arată valoarea și continuă lupta, încercând să găsească soluții corecte, cu mult respect pentru trecut și speranță pentru viitor.

Din acest moment, putem spune că începem un nou drum, o nouă perioadă din viața clubului, cu viitoare eșecuri, pentru care așteptăm să fim criticați, dar sperăm și cu multe viitoare bucurii pentru întreaga familie a Daciei Unirea Brăila iar, în acest context, lansăm invitația de a fi alături de noi, lăsând toate micile orgolii deoparte, pe toți cei care doresc binele fotbalului brăilean„, se arată în comunicat.

După 29 de etape din Liga a 2-a, Dacia Unirea Brăila ocupă ultimul loc în clasament, cu 19 puncte, la o distanţă de 13 puncte faţă de ASU Politehnica Timișoara, adversara din etapa a 30-a și prima echipă aflată pe un loc care asigură menţinerea în acest eşalon.